Diergeneeskunde sinds 1908
 Afhalen medicijnen en behandeling uitsluitend op afspraak

Naar de dierenarts in Waddinxveen

Naast de praktijk in Gouda heeft Dierenkliniek Pieter Bas ook een vestiging in Waddinxveen. De dierenarts voert hier eenvoudige behandelingen en controles uit. Een consult, de jaarlijkse vaccinatie of een andere kleine ingreep? Maak een afspraak bij de dierenarts in Waddinxveen.

Praktische informatie

De praktijk in Waddinxveen werkt sinds de coronacrisis op afspraak. U kunt vaak dezelfde dag nog terecht met uw huisdier. Wie tijdens het afspraakspreekuur de dierenarts bezoekt neemt plaats in de wachtkamer en wordt zo snel mogelijk geholpen. Maakt u een afspraak, dan wordt er voldoende tijd voor het consult gereserveerd. Ook zijn de juiste medewerkers beschikbaar voor het onderzoek en de behandeling van uw huisdier.

 

Moet uw huisdier geopereerd worden? Dan vinden het onderzoek, de opname en de verpleging plaats in de praktijk in Gouda. Voorafgaand aan de behandeling maakt Dierenkliniek Pieter Bas een kostenraming en overlegt met u over de mogelijkheden.

Openingstijden

De kliniek is van maandag tot en met vrijdag geopend.

  • Afspraken: 08.30 uur - 14.30 uu

  • Afspraakspreekuur: 13.30 uur - 14.30 uur

  • Avondspreekuur (op afspraak): 18.30 uur - 19.30 uur

Locatie
De praktijk van Dierenkliniek Pieter Bas ligt vlakbij station Waddinxveen. U vindt de kliniek tegenover Zorgcentrum Souburgh. Er is voldoende gratis parkeermogelijkheid.

Maak een afspraak