Diergeneeskunde sinds 1908
Behandeling op afspraak

Naar de dierenarts in Gouda

Dierenkliniek Pieter Bas is al meer dan 100 jaar gevestigd aan de Hoge Gouwe in Gouda. In deze praktijk voeren de ervaren dierenartsen uitgebreide behandelingen en operaties uit zoals röntgenfotografie, sterilisatie, castratie en laboratoriumonderzoek. Ook vindt u hier het zorgpension voor katten met een specifieke zorgbehoefte.

De praktijk van Dierenkliniek Pieter Bas in Gouda

De praktijkruimte in Gouda is de hoofdlocatie van Dierenkliniek Pieter Bas. Deze beschikt over een groot aantal onderzoeks- en behandelvoorzieningen. Dankzij de geavanceerde apparatuur is de dierenarts in staat een nauwkeurige diagnose te stellen en precies de zorg te verlenen die uw huisdier nodig heeft. Dit varieert van tandheelkundige behandelingen tot de sterilisatie van uw hond of castratie van uw kat. Moet uw huisdier geopereerd worden? Dan vinden het onderzoek, de opname en de verpleging plaats in de praktijk in Gouda.

Lees meer over behandelingen

Praktische informatie

Is uw huisdier ziek, heeft u een vraag over de verzorging of moet het dier gevaccineerd worden? Maak een afspraak met de dierenarts in Gouda. U neemt plaats in de wachtkamer en wordt zo snel mogelijk geholpen. Zo wordt er voor ieder dier voldoende tijd gereserveerd en zijn de juiste medewerkers beschikbaar voor het onderzoek en de behandeling van uw huisdier.

 

De praktijk beschikt over een groot aantal onderzoeks- en behandelvoorzieningen. Dankzij deze geavanceerde apparatuur kan uw dierenarts een nauwkeurige diagnose te stellen en de beste zorg verlenen aan uw huisdier.

Openingstijden

De kliniek is van maandag tot en met vrijdag geopend.

  • Afspraken: 08.30 uur - 14.30 uu

  • Afspraakspreekuur: 13.30 uur - 14.30 uur

  • Avondspreekuur (op afspraak): 18.30 uur - 19.30 uur

Locatie
De praktijkruimte bevindt zich in het historisch centrum van Gouda, bij de Visbanken. Dit is vlakbij de Gouwekerk en de Markt. Dierenkliniek Pieter Bas heeft een eigen parkeerplaats voor bezoekers.

Maak een afspraak

Verblijf in het zorgpension

Zoekt u een tijdelijk onderkomen voor uw kat die net dat beetje meer zorg nodig heeft dan een ander, bijvoorbeeld vanwege nierproblemen, suikerziekte of een aandoening aan de schildklier? Overweeg dan een verblijf in het zorgpension van Dierenkliniek Pieter Bas. Hier worden katten gehuisvest die vanwege medicatie niet in een ‘normaal’ pension kunnen logeren. Door de dieren individueel te huisvesten, wordt de kans op overdracht van besmettelijke ziekten zoveel mogelijk beperkt.

De voordelen van het dierenpension op een rijtje:

  • Kleinschalige opvang

  • Moderne kennels

  • Individuele huisvesting

  • Veel aandacht

  • Vakkundige medewerkers

  • Continu toezicht door dierenarts en paraveterinairen

Wilt u uw huisdier hier onderbrengen? Reserveer tijdig. Een verblijf is alleen mogelijk voor dieren die zorgbehoevend zijn, gevaccineerd zijn en behandeld tegen parasieten. Ook mag uw huisdier geen besmettelijke ziekte hebben.

Meer informatie aanvragen