Diergeneeskunde sinds 1908

Maak kennis met uw dierenarts in Gouda

De kans is groot dat uw huisdier uw liefste bezit is. Daarom vertrouwt u hem of haar natuurlijk niet zomaar aan iemand toe. De ervaren en onafhankelijke dierenartsen van Dierenkliniek Pieter Bas begrijpen dit als geen ander en doen er alles aan om de gezondheid van uw hond, kat, konijn, cavia of schildpad te bevorderen. Hoe? Dat vertellen ze op deze pagina.

Ontwikkeling van de diergeneeskunde

Net als de menselijke gezondheidszorg ontwikkelt de diergeneeskunde zich voortdurend. Daarom houden de medewerkers van Dierenkliniek Pieter Bas hun vakkennis up-to-date door middel van bij- en nascholing, literatuurstudie en overleg met derden.

 

Daarnaast streeft de leiding van de dierenkliniek naar een bedrijfsvoering die ook maatschappelijk verantwoord is. Om dit te bereiken worden de inrichting en de organisatie van de praktijk steeds weer getest. Is er aan alle administratieve verplichtingen voldaan? Hoe zit het met de arbeidsomstandigheden? Worden de overheidsbepalingen nageleefd?

 

Kortom, bij Dierenkliniek Pieter Bas bent u verzekerd van de beste zorg voor uw huisdier.

Neem contact op
Drs. Job Cramer

Drs. Job Cramer

Dierenarts sinds 1995. Gewerkt in Engeland bij de PDSA in Derby, daarna in Landsmeer in een gemengde praktijk waar hij veel ervaring met chirurgie en diagnostiek bij gezelschapsdieren heeft opgedaan. Sinds 1998 mede-eigenaar van de praktijk. Huisdieren: hond, kat en schildpadden.

Drs. Wendy Smits

Drs. Wendy Smits

Dierenarts gezelschapsdieren sinds 1995. Gewerkt in Engeland bij de PDSA Leicester, daarna als zelfstandig waarnemend dierenarts in heel Nederland. Sinds 1998 mede-eigenaar van de praktijk. Speciale interesse knaagdieren en konijnen. Huisdieren: hond, katten en paard.